Bereikbaarheid

Bij Best Delft

Adres
Vrouwjuttenland 22
2611 LC Delft

Telefoon
015-7370345

Vind ons op Google Maps


Te voet/fiets

We zijn eenvoudig te vinden via de Choorstraat en Voldersgracht. Loop deze gewoon uit en je komt uit op het Vrouwjuttenland.

Als je jezelf ineens op de Hippolytusbuurt terug vind hoef je alleen maar om te draaien en de andere kant uit te lopen/fietsen. Je stond waarschijnlijk al op het Vrouwjuttenland. ūüėČ

Vanaf de Markt is het eenvoudig de Voldersgracht oplopen, rechtsaf slaan en deze uit te lopen. Als je langs het Vermeer Centrum loopt zit je goed. Gewoon doorlopen tot net over de brug. We zitten dan aan jouw linkerhand.

Je fiets kun je overigens bij ons gewoon aan de gracht kwijt. Vergeet ‘m niet op slot te zetten!

Met openbaar vervoer

Er stopt helaas geen bus of tram voor onze deur, maar je kunt wel¬†je route plannen via¬†9292.nl. Vul¬†bij ‘Naar’ Vrouwjuttenland 22 in. Dan komt het goed.

De trein en zo’n beetje alle bussen stoppen natuurlijk op station Delft. Vandaar uit is het een klein kwartiertje wandelen via de Binnenwatersloot, Peperstraat, Koornmarkt, Markt en Voldersgracht.

Vanuit Den Haag of Rijswijk kun je ook tramlijn 1 of 19 pakken en uitstappen bij halte Prinsenhof. Van daar is het minder dan 10 minuten lopen. Langs het Museum Prinsenhof, de Oude Kerk en Choorstraat.

Met de auto

Het is zeker mogelijk om je auto te parkeren in het centrum van Delft. Maar let wel op waar je parkeert! Aan de gracht parkeren kost je gelijk een dagkaart. En die is niet goedkoop. Daarnaast controleert de gemeente meerdere keren per dag.

Het is dus beter om je auto te parkeren op/in de daartoe aangewezen parkeerplaats/-garage.

Parkeren in de Marktgarage

Deze garage is te vinden aan de Willem Naghelstraat. Van daar uit is het 5 minuten lopen via de Koepoortbrug, Nieuwe Langendijk en dan rechtsaf via het Vrouwenregt.

Parkeren op de Paardenmarkt

Als je de Marktgarage voorbij rijdt kun je direct over de Koepoortbrug rechtsaf. Op die manier kun je uitkomen op de Paardenmarkt, waar je ook kunt parkeren.  Van daar uit is het ook een ruime 5 minuten lopen via de Van der Mastenstraat en de Verwersdijk.

Hoe je ook komt, je bent van harte welkom!